Holeby Medborgerhus Støtteforening´s  aktiviteter

Koncert med Rainbow Gospel onsdag den 27/10 kl. 19.00

Koncert med Rainbow Gospel, Maribo Rainbow Gospel består af 50 sangglade medlemmer, der ledes af deres super dygtige korleder, Karina Fredensborg.

De medbringer en håndfuld dygtige solister og et forrygende 3 mands orkester bestående af Dan Romme* Klaver, Kresten Fredensborg* Bas og Ole Jørgensen*Trommer.

De er kendt for deres smittende glæde som udstråles igennem deres sang. De synger moderne gospel, og det kommer til udtryk på den bedst tænkelige måde, når de går i gang med deres store repertoire.

Billetpris: i forsalg: 95 kr senest 25.10 * i døren 110 kr

             Denne koncert er udsolgt

              Onsdag den 3. november
                     kl. 19.00 til 20.00
                          

Peter Vesth og Kristian Rusbjergs besøger Holeby Medborgerhus i.f.m. "Spil dansk ugen 2021",  kom i god tid, dørerne åbnes kl. 18.00 - drikkevare kan købes.

Mange kender nok bedst Peter Vesth når man nævner sangen Veras Vinterven, eller måske fra en herlig sommerferie på Bornholm, hvor Peter og hans bror Torkild var en fast del af musikken på øen i mange år.
Med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum. Peter har sunget og spillet i mange årtier og har igennem tiden skrevet noget nær 500 sange, som er nået langt ud over vores landegrænse. Adskillige gange har han været i Nashville Tennessee, for at indspille og skrive sange og på den måde fået en skabt sig en spillestil der i USA nok vil blive kaldt Country and Folk.
Sidste år modtog han dog prisen som årets Mandlige Dansktopsanger i Boxen i Herning. Han har nu også haft mere end 50 sange på Dansktoppen og omkring halvdelen har oven i købet nået første pladsen.
I dag turnerer Peter Vesth landet tyndt med sin nye makker Kristian Rusbjerg, som med sin harmonika har formået at sætte harmonikaen på det musikalske landkort.

Kristian har igennem de sidste 15 år spillet med utallige forskellige musikere og rørt mange forskellige genre.

Fællesspisninger

Onsdag den 17. november er der igen Fællesspisning, denne dag er det Forloren hare, kartofler & salat lavet af vores eget madteam  og den starter kl. 18.00. Billetter kan købes hos Dagli Brugsen KVIK eller hos COMA begge i Holeby fra nu. 

Billetpriser til fællesspisning: Børn 0-2 år kr. 0*Børn 3-11 år kr. 25,00*Alle andre kr. 50,00

Billetter kan desuden købes via mobilePay 27435 eller Bankoverførsel: 6525 Konto nr.: 2618702 med arrangementsdato samt tlf. Tallerken, bestik, glas & kop medbringes til alle fællesspisninger

Efter spisningen: besøg af Verisure Alarm. Beskyt din bolig. I Danmark begås 2 indbrud i timen. I 2019 blev der i Danmark i gennemsnit begået 67 indbrud hver dag. Vi er faktisk det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger! Det er rigtigt foruroligende.

Cannonball Løb

Cannonball løb (løb på eget ansvar) Fredag den 31. december 2021:

halvmarathon / 14 km / 7 km / powerwalk                        
Løbet er slået op på www.motionslob.dk/løbekalender samt tæller i Klub 100 halvmarathon.
Der er medalje og diplom til alle. OBS NY MEDALJE
Tilmelding på mail: lobmedholebymedborgerhus@c.dk med navn, mail, tlf. & distance Deltagergebyr: halvmarathon: 100 kr /øvrige distancer 65 kr
Se yderligere: http://lobmedholebymedborgerhus.simplesite.com eller kontakt Dorte Hansen 29470652